Mic Dejun 9:00 Gustare 10:30 Pranz 12:00 Gustare 16:00
Luni

Cereale cu lapte

Platou fructe proaspete

Supa cu galusti
Ghiveci de legume

Saratele si struguri

Marti Ceai de macese si tartine cu unt si cascaval Banane

Supa crema de legume
Orez sarbesc cu carne de curcan

Clatite americane si banane

Miercuri Ceai de lamaie si platou asortat (oua prepelita,branza, castravete, rosie si masline)

Piersici si Nectarine

Supa crema de linte
Paste milaneze
Covrigei vanilati

Tartine cu crema de branza

Joi

Gris cu lapte

Morcovi

Ciorba de fasole galbena
Mamaliga si ostropel curcan

Briose si iaurt

Vineri

Tartina cu
unt, gem si lapte

Mere

Supa minestrone
Musaca de curcan

Chec si struguri